De NSHI organiseerde in samenwerking met de Surinaamse Bridge Bond (SBB) een Immigratie Bridgedrive 2018 op zondag 27 mei op het Lalla Rookh Complex.

Deze speciale bridgedrive stond in het licht van de herdenking en viering van 145 jaar Hindostaanse Immigratie in Suriname en is voor de zesde keer georganiseerd. De eerste editie bij de viering van 140 jaar Hindostaanse Immigratie werd bijgewoond door 16 paren en de winnaars toen waren Waded en Piet Sonneveld (zie foto’s). De 2e editie werd door 10 paren bijgewoond (incl. een beginnersklasse) en de winnaars waren Rinia Lieuw A Soe en Remie Wiratma. De 3e editie had 8 paren en werd gewonnen door Gladys Frijmersum en Carlo Haime. De 4e editie had 10 koppels en de winnaars waren Bianca Jubitana en Stephen Harripersad. Het vorig jaar waren er 12 paren bij de 5e editie en werd deze gewonnen door Jagdies Harpal en Santosh Raghoenandan.